Meer over
Search-On

Wat is ons verhaal?

Gezien wij bij Search-On graag onze kandidaten en klanten leren kennen, is het wellicht ook goed om te weten wie wij zijn. In 2021 hebben wij, Floris & Jordy, onze krachten samengebundeld en samen Search-On opgezet. Met een ambitieus doel voor ogen en met een heldere visie op de recruitment markt, is het onze missie om het vinden van de juiste baan of professional zo makkelijk mogelijk te maken. De afgelopen jaren hebben wij nauw met elkaar samengewerkt en in dienst van grote bureaus verschillende markten opgezet. Inmiddels hebben we meer dan zeven jaar ervaring en met veel succes de mooiste bedrijven van klein tot groot mogen helpen met hun groei. Wij zagen echter ook veel potentie voor een betere klantervaring. Het was dus hoogstens tijd om de recruitment markt op te schudden. Daarom presenteren wij met veel trots en energie: Search-On!

Meer dan alleen recruitment en consultancy!

Wij nemen de ontwikkeling van het milieu en de wereld uiterst serieus. 

Daarom doneren wij vier maal per jaar een percentage van onze omzet aan een goed doel. Samen met onze volgers op LinkedIn, kiezen we een doel die een positieve bijdrage levert aan een actueel thema in de samenlevering. Verandering begint immers bij jezelf! Heb jij een goede suggestie? Deel dit dan vooral!

Banking & Financial Services

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Jordy PF.jpeg

Jordy Duinhouwer, Founder

Het ondernemerschap zit er van jongs af aan in en 2021 is het jaar dat deze droom dan ook eindelijk werkelijk wordt. Ik kom uit een ondernemend gezin en vanuit hier heb ik veel meegekregen. In 2014 heb ik dan ook het rustige Zeeland verlaten voor het 24/7 bruisende Amsterdam.  Na meerdere jaren gewerkt te hebben in de recruitment en ook meerdere markten te hebben ondervonden, is het tijd om mijn kennis en ervaring in een nieuw jasje te steken. Ik heb veel innovatieve ideeën die ik graag komende jaren uitwerk om onze samenleving nog veel mooier en makkelijker te maken.   

IMG_4508.jpg

Floris van Hall, Founder

Al vanaf jongs af aan wilde ik ondernemer worden en mensen helpen. Mijn moeder was ondernemer en straalde altijd zoveel plezier en geluk uit dat ik dit ook wilde. Altijd heb ik in de Hospitality gezeten en met veel enthousiasme een MBO en HBO-opleiding voltooid op het gebied van International Hotel Management. Bij toeval kwam ik in aanraking met Recruitment, hierbij merkte ik al gauw dat ik mijn passie voor Ondernemerschap, Service, Consultancy en het helpen van mensen in een mooi geheel kon gieten. Ik ben dan ook iemand die altijd positief, gedreven, tikkeltje te enthousiast en met veel plezier en passie mijn job uitvoer met als einddoel mijn klanten te verwennen. Dit is mijn eerste bedrijf en ik heb ambitie naar veel meer in de toekomst. Consultancy en Recruitment, wat een prachtig vak!