Is het tijd voor een nieuwe uitdaging?

01. Kennismaking

Wij vinden het fantastisch om jou als professional te mogen helpen. Niet alleen simpelweg aan een job, maar aan een nieuwe carrière. We bieden verschillende mogelijkheden, zowel vast als freelance, horen wij graag waar je naar op zoek bent en wat past bij jou als persoon. Hierbij luisteren wij naar alle punten die jij ontzettend belangrijk vindt en op basis daarvan bespreken wij samen de mogelijkheden. 

02. Netwerk

Wij hebben een enorme diversiteit aan klanten waarmee wij contact hebben. Op basis van onze kennismaking wordt er gekeken of wij gepaste rollen hebben. Door middel van de juiste screening bespreken we met jou de gepaste rollen wat resulteert in het maken van de juiste keuze. Lange termijn relaties staan bij ons hoog in het vaandel, zowel met de kandidaat als met onze klanten.

03. Start Zoektocht

Op een unieke en GDPR gerichte manier doen wij er alles aan om de juiste match te maken. De markt is constant in beweging en binnen Search-On werk je met gespecialiseerde Consultants die jou graag voorzien van het beste advies! Door de juiste inschatting van de kansen is het mogelijk om snel op de markt in te spelen. Onze werkwijze zullen wij met veel enthousiasme aan je toelichten.

04. Begeleiding

Een nieuwe stap in je carrière maken verdient de juiste aandacht, dat snappen we. Daarom begeleiden we je gedurende het gehele traject met persoonlijke aandacht. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom informeren je vooraf met waardevolle tips & tricks voor tijdens het sollicitatieproces en assisteren je tijdens het voorbereiden van een case of gesprek.

 

Tevens evalueren wij alle gesprekken en voorzien zowel jou als de organisatie van feedback. Het is ons doel om voor alle partijen een zo prettig mogelijk ervaring te bieden tot en met een correcte afhandeling van het contract. Heb je nog vragen? Wij staan altijd voor je klaar!

05. After Service

Een lange termijnrelatie is in onze ogen belangrijker dan een snelle plaatsing, aangezien kwaliteit bovenaan staat. We communiceren altijd open en transparant,  zodat jij weet hoe het inwerktraject zal verlopen waardoor jij echt op je plek zit. Hierbij houden wij graag contact, zodat wij weten dat alles zo soepel mogelijk verloopt voor zowel jou als voor de klant.